Sitat

Av smittevernhensyn kan vi for tiden ikke samles til gudstjenester i Bragernes kirke. Vi streamer derfor en enkel gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 og det spilles på klokkespillet hver søndag kl. 12.00. Enkle bønner legges også ut på facebook. Se "Gudstjenester, bønner og musikk på nett" (under) for mer informasjon.

Sitat

NB! FORHÅNDSREGISTRERING TIL JULAFTEN OG JULEDAG ER UTSATT TIL 10. DESEMBER. Grunnen til dette er at vi ennå ikke vet om vi får samle mennesker og i så fall hvor mange.

Kontaktinformasjon for Bragernes menighet

Bragernes kirke ligger i
Cappelens gate 9
3016 Drammen
rett over Bragernes torg.

Kontoradresse:
Kirkegt. 7

post.drammen@kirken.no
Telefon- og besøkstid:
man-tor kl. 10.00-13.00

Felleskontor for Den norske kirke i Drammen:
Albums gate 8
Telefon- og besøkstid:
man-fre kl. 09.00-15.00

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome