Viktig informasjon om gjennomføring av gudstjenester

Bergen kommune hadde mandag 3.mai en ny pressekonferanse vedrørende smittesituasjonen i byen. Det er dessverre relativt stor smittespredning ennå i Bergen og derfor er det ennå strenge restriksjoner i byen vår. Men det åpnes opp for lettelser for barn og unge, men vi anbefales å holde aktiviteter utendørs så langt det lar seg gjøre. Det er i tillegg innført påbud når det gjelder bruk av munnbind i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer, i de tilfeller der det ikke er mulig å overholde enmetersregelen. Dette påbudet gjelder også ansatte og frivillige. Gjennomføring av gudstjenester og kirkelige handlinger må ha prioritet, mens andre arrangementer må vurderes lokalt om de bør gjennomføres eller ikke. I Fridalen kirke går gudstjenester som normalt fram til annen informasjon blir gitt. Ta gjerne kontakt hvis dere har spørsmål.

Sitat

Fridalen menighet: Nær Gud, nær mennesker, nær livet!

Kontaktinformasjon for Fridalen menighet

Åpningstider kontor:
Tirsdag, torsdag og fredag
kl. 09.00 - 15.00

E-post: fridalen.menighet.bergen(a)kirken.no

Besøksadresse:
Roald Amundsens vei 100
5067 Bergen

Postadresse:
Postboks 74, Slettebakken
5821 Bergen

Bankkonto: 1644.28.73007