Fellesskap for kvinner, høst 2019

Fellesskap for kvinner samles normalt i Fyllingsdalen kirke annenhver onsdag kl 19:00-21:30 i partallsuker. Høsten 2020 er kirken stengt, og vi ser da etter andre alternativer. Mer info i løpet av sommeren og senest i august.

Alle er velkommen, det er gratis å delta og ingen påmelding er nødvendig.

Opplegg

Kl. 19.00       Kveldsmåltid

Kl. 20.00       Gruppesamtale om dagens tema

Kl. 21.15       Avslutning i kirkerommet

Gruppesamlingene i kvinnegruppen er f.o.m. 18.03.20 utsatt inntil videre på grunn av koronatiltakene i menigheten.

Kontakt menighetskontoret eller Kristin Guldbrandsen Frøysa, mob 48022045, dersom du har spørsmål om fellesskap for kvinner.

Kontaktinformasjon for Fyllingsdalen Menighet

Besøksadresse:

Nebbeveien 20

5144 Fyllingsdalen

Telefon: 55 59 71 40

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"