Velkommen til konfirmasjon

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Les mer om konfirmasjon i kirkene våre her.

Velkommen som konfirmant 2021!

Det arrangeres forskjellige aktiviteter gjennom konfirmantåret. Man kan få mulighet til å være med på leir og dagsturer. Måltidsfellesskap skaper samhold, og konfirmantene deler mange måltider sammen i løpet av konfirmantåret. Det er fortsatt mye usikkerhet på grunn av Covid-19 og alle konfirmasjoner for 2021 i Heim er utsatt til høsten. Når det gjelder undervisningen forsøker vi å få den til å gå som normalt. Det kan imidlertid bli nødvendig med et digitalt tilbud, leir kan bli avlyst og gudstjenester kan bli avlyst og erstattet av digitale gudstjenester.

Konfirmantene til Heim, Vinje og Hemne kirke har felles samlinger på Kyrksæterøra misjonshus. Undervisningen legges normalt til tirsdag (A-klassen) og torsdag (B-klassen) fra kl. 14:15-15:45. Er du opptatt en av undervisningsdagene kan du bytte dag ved behov!

I konfirmasjonstiden tar vi opp viktige tema:

• Skapelsen/Hva er meningen?
  • Ditt speilbilde/Forbilde
  • Fake nyheter/Du skal ikke lyve/Baksnakk
  • Din indre stemme/Samvittigheten
  • Døden/savn/sorg. Allehelgensdag
  • Sette navn på følelsene/Bønn
  • Masse ord/løfter som svikter/Tillit

Hva skal konfirmantene gjøre i løpet av konfirmantåret 2020/21?

• Delta på 14 undervisningsbolker (maks 3 gyldige fravær)
  • Delta på konfirmantleieren (med forbehold om avlysing)
  • Delta på 6 ulike gudstjenester (konfirmasjon og begravelser teller ikke)
  • Delta i minst én gudstjeneste med tekstleser, lystenning, prosjesjon etc
  • Delta på samtalegudstjenesten
  • Bestå kunnskapsquiz i slutten av hvert semester

Konfirmantene til Halsa kyrkje og Valsøyfjord kirke samles til felles opplegg på Liabø.

Du kan melde deg på konfirmasjon hvor du selv ønsker. Ta kontakt dersom du ønsker å følge konfirmantsamlinger et annet sted enn du vil konfirmere deg.

Konfirmantavgift:
Konfirmantavgiften er på 950kr. Faktura ettersendes.

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"