Menneskers møte med Guds kjærlighet

Det Norske Misjonsselskap (NMS) er en frivillig organisasjon, forankret i Den norske kirke. 28. juni til 2. juli har organisasjonen generalforsamling, 175 årsjubileum og sommerfest i Stavanger. -NMS er viktig for Den norske kirke, og Den norske kirke er viktig for NMS. Vi gratulerer med jubileet, sier Jens-Petter Johnsen, direktør i Kirkerådet.

- Jeg vil takke NMS for deres kritiske solidaritet – det er avgjørende viktig at NMS' teologiske profil gis plass og rom i det kirkelige ordskiftet og kirkens liv, sier Jens-Petter Johnsen, direktør i Kirkerådet.

Her kan du lese mer om NMS' sommerfest 

NMS (Det Norske Misjonsselskap) består i stor grad av frivillig engasjement fra mennesker og menigheter som ber, gir og samler inn penger til arbeidet. I tillegg er det ansatte i Norge og andre land som jobber for å gi medmennesker verdig liv og varig håp, skriver NMS på deres nettsider.
"Menneskers møte med Guds kjærlighet skaper forandring i enkeltmennesker, menigheter og samfunn. Sammen kan vi forandre verden."
"Vi deler troen på Jesus, utrydder fattigdom og bekjemper urettferdighet."

Sitatene er hentet fra NMS' nettsider

Utdrag av programmet:

FREDAG 30. JUNI kl. 21.30: Salmefest i Sentrum.
Gratis salmefest på Domkirkeplassen i Stavanger. Dette er NMS sin gave til Stavanger hvor Det Norske Misjonsselskap ble stiftet i 1842. Ole Paus, Helene Bøksle, Sverre Undheim med band, Randaberg Mannskor og Egersund Misjonskorps deltar. Per Arne Dahl, biskop i Tunsberg bispedømme, er konferansier. Alle velkommen!

SØNDAG 2. JULI kl. 11.00: Festgudstjeneste i Stavanger Expo.
En gudstjeneste for alle, små og store – og på de små sine premisser. Stavanger Gospel Compagny, Voice of Joy og Sør-Afrikansk kvartett. Generalsekretær Jeffrey Huseby og spr. Synøve Roalkvam er liturger. Ivar Braut, Stavanger biskop taler. Alle velkommen!

Kontaktinformasjon for Samarbeid menighet og misjon

Mellomkirkelig råd for Den norske kirke

Postboks 799 Sentrum

0106 Oslo

E-post: post.kirkeradet@kirken.no

Ansvarlig redaktør: Knut Hallen (kh558@kirken.no)

Nettredaktør: Olav Dahle Svanholm (os266@kirken.no)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"