Abonner på ledige stillinger

Nå lanserer vi en ordning som vil gjøre det lettere å få oversikt over hva som er tilgjengelig av jobber i Hamar bispedømme.

Nyhetsbrevet vårt vil holde deg oppdatert på hva vi har å tilby til enhver tid.

Hamar bispedømme favner to fylker, hele Innlandet og to sokn i Viken. I området vårt, har vi norges høyeste fjell, største innsjøer, store nasjonalparker og levende kulturlandskap. Her er det også koselig småbyer, et rikholdig kulturliv, og gode bokommuner. 

Du kan følge hverdagslivet til noen av prestene våre på Instagram @hamarbispedomme

Vi presenterer også flere prester i egne artikler her på hjemmesiden. Se lenke under.

Dette er visjonen for folkekirka vår: HELLIGE ROM FOR ALMINNELIGE LIV.

Visjonen uttrykker det som mye av kirka sitt liv handler om: At de hellige rommene, enten det handler om kirkerommene, rom mellom mennesker eller rom i et menneskes liv, er for det alminnelige livet.

Folkekirka i Hamar bispedømme vil formidle livets og kjærlighetens Gud og utfordre til handling, gi verdighet og håp gjennom evangeliet om Jesus Kristus og være tilstede der mennesker er.

Du abonnere på nyhetsbrevet gjennom lenke under.

Stor takhøyde er varemerket til Hamar bispedømme. Her er det en lang tradisjon for nytenkning, toleranse og folkelighet. Norges første kvinnelige prest, Ingrid Bjerkås, ble ordinert i Hamar i 1961. Rosemarie Köhn ble utnevnt som norges første kvinnelige biskop i 1993, og her var det også første gang en prest fikk inngå partnerskap uten å miste jobben. 

Da homofile vigsler ble tillatt, var første par ut, også i Hamar bispedømme. I Eidskog kirke ga to menn hverandre sitt ja, ett minutt over midnatt 1. februar i 2017.

...ønsker å være ei kirke som ”tar menneskers lengsler og behov på alvor”, og ”fokuserer på livets og kjærlighetens Gud”.

                                      fra Hamar bispedømmeråds "folkekirkestrategi. 

Velkommen til oss!

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"