Våren 2020 i MER - Ila kirke for Unge Voksne

Vi begynner å bli klar med programmet for våren nå, og skal møte det nye tiåret med gudstjeneste, musikk og film. Vi skal forsette å være et sted for utfoldelse, gudstjeneste, fellesskap og kultur.

Våren 2020 kommer! Vi har nå vært i Ila kirke et år, og har funnet oss godt til rette. Det virker det som at dere også har gjort. MER er et sted hvor alle er velkomne og lager rom for alt det du bærer med deg. Uansett om du vil på gudstjeneste, konsert eller filmklubb så er du hjertelig velkommen.

Her er alle arrangementene dere kan være med på våren 2020:

Vi fortsetter med Gudstjeneste for Unge Voksne annenhver uke Gudstjeneste for Unge Voksne. Vi starter semesteret med Gudstjeneste for Unge Voksne 19. januar - og håper vi får se mange nye fjes. Denne gudstjenesten er vi så heldige å få besøk av biskopen! Gudstjenesten begynner kl 19 og etterpå er det kirkekaffe kl 20. Gudstjeneste for Unge Voksne feires søndag kl 19 i oddetallsuker. Se kalender. 

 

Det blir også mange flotte konserter til høsten annenhver uke fra 29. januar. Blant artistene som skal ha konsert våren 2020 finner vi Ellen Miles (11. mars), Birte Slettevoll (25. mars), Sissel Marie (6. mai), Gete (20. mai) og Stig Ulv (3. juni). 

 

Filmklubben fortsetter også med filmvisninger. Vi skal våren 2020 summere opp det forrige ti-året ved å vise noen av de beste filmene fra 2010-tallet. Vi starter opp 14. januar med å vise Birdman fra 2014 av Alejandro Iñárritu. Trykk her for artikkel om filmklubb våren 2020. 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"