Utlysning av ekstra midler til trosopplæring

I år er det mulig å søke på ekstra midler til trosopplæringen. Summen som skal fordeles er på 81 783,-.Søknadsfristen er 19.desember 2017.

Hva kan det søkes om?

Disse kriterier er vedtatt:

  • Oppstart av nytt kontinuerlig arbeid(ukentlig/2.hv.uke) for barn eller ungdom i menigheten som del av trosopplæringen. Gjerne søndagsskole, tweensarbeid (9-13) eller ungdomsarbeid.
  • Tiltak som skaper engasjement for eget misjonsprosjekt blant barn/ungdom, og kobler det til trosopplæring for barn/ungdom, det være seg breddetiltak eller tiltak i kontinuerlig arbeid.
  • Tiltak året etter konfirmasjon. Trosopplæringstiltak som kobler overgangen mellom konfirmasjon til tiden etterpå og har fokus på å knytte konfirmantene til fellesskap i menigheten.
  • Tiltak blant ungdom 16-18 år. For eksempel ungdomslederkurs, Team-reiser, Alpha-kurs, midler til å sende ungdom på nasjonale / regionale leire osv.
  • Tiltak som gir kunnskap om reformasjonen og Martin Luther til barn eller ungdom, egenprodusert eller i samarbeid med kunstnere innen musikk, litteratur, scenekunst eller visuell kunst.

    Les utlysningsteksten i dokumentet nederst på siden.

For å søke om midler, følg denne lenken SØKNAD OM EKSTRA MIDLER TIL TROSOPPLÆRINGEN

Kontaktinformasjon for Agder og Telemark bispedømme

Besøksadresse:
Gyldenløvesgt 11
4611 Kristiansand

Postadresse:
Postboks 208
4662 Kristiansand

Fakturaadresse:
Den norske kirke
v/Agder og Telemark bispedømmeråd
Postboks 208, 4662 KRISTIANSAND

Bankkonto 2801.45.98164

Organisasjonsnummer 818 066 872

 

Ansvarlig redaktør: 
Steinar Skomedal (Stiftsdirektør)

Telefon sentralbord:

Tlf: 38 10 51 20