Kirke for alle - du er ikke alene

Den norske kirke er for alle- uansett om du tror eller tviler. I kirken kan du finne støtte, mening, glede og ro. Her kan du feire livets store og små begivenheter, både i sorg og i glede. For i kirken er du ikke alene, verken når livet er fantastisk eller når det føles meningsløst.

NÅDE - du duger. Uansett.
Mange opplever prestasjonspress og stiller for store krav til seg selv. Slapp av! I kirken kan du finne ro til å tenke, puste og kjenne på at du ikke er alene. Du behøver ikke å klare alt selv.

 

HELSE FOR SJELEN
Sjelen behøver også mosjon. I kirken kan du trene dine åndelige muskler, få nye tanker og energi til å klare hverdagens krav. Du er ikke alene, kirken har fagfolk du kan kontakte når du trenger noen å prate med.

HÅP - sammen gjør vi verden bedre
Kirken er en aktiv samfunnsaktør. Vi engasjerer oss for å ta vare på menneskeverdet og skaper-verket. Vi tror at dialog og samtaler skaper fred. Din lokale kirke jobber sammen med kirker over hele verden. Sammen skaper vi håp.

FELLESSKAP- sammen er vi ikke alene
Ensomhet er en stor utfordring for mange. Kirken inviterer til felles aktiviteter for alle mellom 0 og110 år hele uken. Du er ikke alene, i kirken møter du medmennesker.

 

 FRIVILLIGE - vi jobber for hverandre
Tusenvis av frivillige og ansatte i kirken arbeider hver dag for å gjøre verden til et bedre sted å være. For at du eller noen du er glad i, ikke skal være alene. Ved å jobbe for hverandre tar vi også vare på hverandre.

 

KIRKEN-  ET STED FOR HØYTID OG FEST
I kirken er du ikke alene i livets store begivenheter. Kirken markerer årets gang og årets høytider på samme vis hvert år. Du er invitert til tente lys, musikk og hellige rom, hver uke.

 KULTUR, IDENTITET OG TRADISJONER
Kirken former samfunn og hverdagsliv. Kirken har gjennom 1000 år formet norsk kultur, verdier og identitet. I lokalkirken kan du oppleve arkitektur, kunst og levende musikk. Lokalkirken er en viktig kulturarena og møteplass for folk flest.

Kontaktinformasjon for Borg Biskop og Bispedømmeråd

Åpent alle hverdager kl. 09.00-14.30

Bjarne Aasgt.9, 1606 Fredrikstad Telefon: 69 30 79 00

Kontaktperson ved seksuelle overgrep/grenseoverskridende seksuell adferd i kirkelig sammenheng: Tormod Kleiven, tlf. 950 84 275 E-post: tormod.kleiven@vid.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"