Tok farvel med Fredrik

Knappe to år etter at han ble ordinert til sokneprest i Hemne og Heim, drar Fredrik Danielsen videre. Søndag 6. juni tok menighetene farvel med soknepresten sin.

Det er familiære årsaker som gjør at Danielsen flytter til Oslo etter to år i Hemne og Heim.

Da Frerik Danielsen ble ordinert i august 2019, fortalte han at kallet til å studere teoloig kom på en folkehøgskoletur til Israel. Under avskjedsgudstjenesten søndag understreket prost Dagfinn Thomassen at  Danielsen fortsatt er en mann med stor interesse for teologi-faget.

- Du er levende interessert i teologien. Du har levert mangt et fornuftig resonemment i kollegafellesskapet, og jeg vet at du arbeider seriøst med faget ditt, sa Thomassen.

Han roste den avgåtte soknepresten for ryddighet og pålitelighet i tjenesten, og ga samme hilsen som Danielsen selv ofte har brukt.

- Du avslutter ofte mail og sms med disse ordene. Nå gir jeg dem tilbake til deg: Guds fred!, avsluttet Thomassen.

Også lederne av de lokale menighetsrådene uttrykte stor takk til Danielsen for prestetjenesten i Hemne og Heim, i en avskjedsgudstjeneste som naturlig nok var preget av strenge koronatiltak.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"