Vigslet Hanne til diakon

- Du skal være med å sette opp hvileposter og matstasjoner for menigheten langs troens vei. Matstasjoner med bra innhold, - der det trengs. Mange vil være glad for det du har å gi, og dele, sa biskop Herborg Finnset da Hanne Moxness ble vigslet til diakon søndag 6. oktober.

Hanne Moxness har siden 2016 vært ansatt som diakonimedarbeider i trosopplæringen i Charlottenlund og Ranheim menigheter. Nå har hun gjort ferdig diakoni-utdanningen sin, dermed kunne hun vigsles til diakon under kveldsgudstjenesten i Nidaros domkirke.

Både diakon-kolleger, sokneprest, proster og biskop deltok, sammen med andre som Hanne har arbeidet nært sammen med i undervisningsarbeid eller retreat-virksomhet.

- Dette er ikke bare et nytt kapittel i Hannes liv. Det er også et nytt kapittel i menighetenes liv. Dere har et gjensidig forhold til hverandre. Be for henne, ta vare på og hjelp hverandre. Vær sammen på troens vei, sa biskop Herborg.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"