Ledig stilling: sokneprest / prostiprest

Kanskje du skal bli vår nye prest på Toten? Det er ledig stilling som sokneprest i Kolbu sokn, 65% stilling som sokneprest i Kolbu som ligger i Østre Toten og 35% stilling som prostiprest i Vestre Toten.

Det er ledig stilling som sokneprest i Kolbu sokn, 65% stilling som sokneprest i Kolbu som ligger i Østre Toten og 35% stilling som prostiprest i Vestre Toten.

Kolbu er ei jordbruksbygd, og folk lever tett på naturen. Mange i bygda kjenner et eierskap til kirka si.  Kirken ligger midt i kulturlandskapet, og de som bor der får et unikt innblikk i gardbrukerens arbeid fra «jord til bord» gjennom året. På vinteren er det oppkjørte løyper på jordene. De strekker seg fra kryss og tvers, videre utover Totenåsen og mot Gjøvik.

Østre Toten kommune har som slagord: «Tett nok ved og langt nok unna». Da tenker vi på at det er 20 minutter med bil til Gjøvik, 1 time til Gardermoen, 1,5 time til Oslo og under 1 time til Lillehammer.  Samtidig er vi langt nok unna storbyer, køer og bråk. Vi er rett og slett ganske så urbane, bare litt på avstand. Østre Totens kommunesentrum er Lena og ligger bare 10 minutter fra Kolbu kirke. Her finnes det man trenger av matbutikker, klesbutikker, kafeer, apotek, møbelforretninger og videregående skole.

Norges eneste Lutherske kloster, Engen kloster, ligger i Kolbu sokn.

Kolbu kirke er ei korskirke fra 1730. Det er også en kirkestue og kontorbygg med kontorer hvor kirkens betjening holder til. Kolbu menighet har en ny arkitekttegnet kirkegård med eget område for urnenedsettelse, minnelund og graver for andre livssyn. 

I Kolbu er det god gudstjenestedeltakelse. Det er en typisk folkekirkemenighet med en fast kjerne av medlemmer som kommer hver gang det er gudstjeneste, mens andre kommer når de har en spesiell grunn til å møte opp. Det er en god spredning i alder på de som deltar. Det er mange frivillige medarbeidere i Kolbu.

Staben består av kirketjener, kantor, diakon og daglig leder som har felles kontor i kirkestua.

Les mer og søk på stillingen her:

https://23081200.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4366453579?language=NB

Kontaktinformasjon for Østre Toten kirkelige fellesråd

Hoff, Kapp og Nordlien menigheter
Telefon: 61 14 70 10 – 485 06 209
E-post: hoff@ostre-toten.kirken.no - er848@kirken.no
Post/besøksadresse: Tømmerholsvegen 320, 2850 Lena

Balke menighet
Telefon: 61 14 70 10 – 459 16 379
Epost: balke@ostre-toten.kirken.no - kn958@kirken.no
Post/besøksadresse: Totenvegen 820, 2848 Skreia

Kolbu menighet
Telefon: 61 14 70 10 – 459 16 379
Epost: kolbu@ostre-toten.kirken.no - kn958@kirken.no
Post/besøksadresse: Presterudgutua 68, 2847 Kolbu

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"