Beethoven 250 år

Konsert i Nordlyskatedralen 22.oktober kl 1900.

«De er hva de er takket være sitt blåe blod. Jeg er hva jeg er takket være det jeg har skapt. Det vil alltid være tusenvis av fyrster, men det fins bare én Beethoven.» - skrev Ludwig van Beethoven om seg selv.

22. oktober inviterer vi til konsert der vi feirer Beethovens 250-års jubileum. Her får du høre to av Beethovens praktfulle cellosonater fremført av to fremragende musikere.

Nikolay Girunyan er en særdeles spennende musiker. De siste årene har han vært en del av St. Petersburgs desidert beste symfoniorkester og han har vært tungt involvert i svært mange kammermusikkproduksjoner sammen med sine russiske kolleger. Han har vært med i Ensemble Noor siden høsten 2009 og har overbevist med sin utrolige musikalitet.

Yegor Shevtsov er solopianist, skribent, kammermusiker, artistisk samarbeidspartner og pedagog. Hans framførelser har utmerket seg for sine "Mozartean elegance", "perfect lucidity" (The New York Times) og "superb musicianship" (The Miami Herald). Siden 2019 har Yegor Shevtsov vært et fast medlem i Arktisk Filharmoni, et innovativt kammerorkester med base i Bodø.

Kontaktinformasjon for Alta kirkelige fellesråd

Alta kirkekontor ligger i underetasjen på Nordlyskatedralen Alta kirke.

Kontoradresse: 

Markedsgata 30

9510 Alta

 

Postadresse:

Postboks 1172

9504 Alta

E-post: kirken@alta.kirken.no

Tlf: 78 44 42 70

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"