Gaver og givertjeneste

Askim kirke har flere aktiviteter for barn og unge, har et viktig diakonalt arbeid, driver kirkekroa midt i sentrum og inviterer til flere konserter og sangstunder. Reduserte budsjettrammer stiller oss overfor stadig større utfordringer, og gjør oss mer avhengige av innsamlede midler. Vi oppfordrer derfor til å være med å vise engasjement for kirken vår gjennom gaver og givertjeneste.

Menighetens takkeoffer
Under gudstjenestene samler vi inn takkoffer. Offeret fordeles på ulike gode tiltak lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Mottakeren av takkofferet kunnegjøres under hver gudstjeneste. Det er også mulig å gi takkeoffer i Askim kirke via Vipps til vårt Vipps-nummer 12389.

Fast givertjeneste eller engangsgaver
Gjennom en avtale med banken din kan du betale inn et fast beløp månedlig eller kvartalsvis til Askim menighet. Gå inn i nettbanken og sett opp en fast overføring til vår giverkonto: 1100.07.13645. Du bestemmer selv hvor stort beløp og hvor ofte du vil gi. Du kan også gi gaver via Vipps-nummer 12389.

Ønsker du ikke å binde deg til et fast trekk, men heller ønsker å gi en gave når det passer, kan gaven betales inn til vår giverkonto 1100.07.13645 eller via Vipps-nummer 12389.

Skattefradrag
Gaver til Den norske kirke gir rett til skattefradrag. I 2020 kan du få fradrag i skattepliktig inntekt for gaver med en årlig verdi på 500-50.000 kroner. For at du skal få skattereduksjon for din gave krever myndighetene at vi rapporterer inn beløpet for deg, sammen med ditt 11-sifrede fødselsnummer (fødselsdato og personnummer). Så sant vi har ditt fødselsnummer, vil vi sende rapport til skattedirektoratet, og gaveverdien vil automatisk komme til fratrekk på beregningen av skatt i din selvangivelse. For å registrere deg som giver med skattefradrag ta kontakt med oss på kirkekontoret.

 

Kontaktinformasjon for Askim menighet

Indre Østfold menighetskontor ligger rett ved Askim kirke og Askim kapell.

Besøks- og postadresse:
Askim menighet
Kirkegata 31
1814 Askim

Kontaktinformasjon:
Sentralbord: tlf. 69 68 14 40
Telefontid: 10-14 alle hverdager
Åpningstider kontoret: 9-15 alle hverdager
E-post: postmottak@iokf.no

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"