Til Åsane Menighet

I disse timer holder Norge nå på å stenge ned ulike bedrifter og organisasjoner. Dette som en følge av å hindre en videre eskalering og utbredelse av koronaviruset. Ringvirkningene av dette, ser vi får veldige utslag og konsekvenser, lokalt som nasjonalt. Dette rammer også Åsane Menighet.

Til Åsane Menighet       

I disse timer holder Norge nå på å stenge ned ulike bedrifter og organisasjoner. Dette som en følge av å hindre en videre eskalering og utbredelse av koronaviruset. Ringvirkningene av dette, ser vi får veldige utslag og konsekvenser, lokalt som nasjonalt. Dette rammer også Åsane Menighet. Vi ønsker å være med på denne dugnaden – å prøve å hindre en dramatisk spredning av dette viruset. Konsekvensene av denne dugnaden, betyr at aktiviteten i vår menighet både for barn, unge og eldre, reduseres kraftig inntil videre. Dette er selvsagt ikke hyggelig for noen, men hensynet til helse og sikkerhet for særlig utsatte og sårbare grupper i vår menighet, går foran alle andre prioriteringer og behov, vi som land og lokalsamfunn måtte ha.

Alle aktiviteter for barn, unge og eldre er fra i dag torsdag 12. mars innstilt inntil videre.

Stjernen åpen barnehage stenger sin virksomhet fra fredag 13. mars og inntil videre.

Gudstjenester avlyses også: Konstituert preses i Bispemøtet Atle Sommerfeldt og direktør i Kirkerådet Ingrid Vad Nilsen ber alle menigheter i Den norske kirke avlyse planlagte gudstjenester og annen organisert aktivitet i kirkene og på menighetshus. Dette gjelder i første omgang fra og med 12. mars kl. 18.00 til og med 26. mars. Publikum oppfordres til å følge kirken på sosiale medier og nettsidene våre.

Det blir gjort unntak for dåp, gravferder og vielser I løpet av denne perioden kan det avholdes begravelser eller andre kirkelige handlinger i samråd med lokale helsemyndigheter og de involverte.

Årsmøtet 15. mars blir avlyst, men medlemmene i Åsane menighet vil kunne lese årsregnskap og årsmelding for 2019 på nettsiden til menigheten.

Åsane menighetsråd og staben i Åsane Kirke arbeider godt sammen i denne krisetiden. Dialogen er åpen og konstruktiv fordi alle skjønner hva dette dreier seg om. De beslutninger og løsninger som i disse timer fattes, er vårt bidrag til å hindre en videre spredning av viruset. Vi håper på forståelse for de avgjørelser som nå gjøres mht. avlysning og utsettelse av de aktiviteter som skulle ha vært i vår menighet, og de konsekvenser dette får for det enkelte menighetsmedlem.

Dersom utbredelsen av koronaviruset går tilbake hurtigere enn forventet vil dette være en hyggelig nyhet, som medfører en gradvis opptrapping av aktivitetene i menigheten.

Se ellers ytterligere info på kirken.no

 

Ulset, 12.03.20

Jan Sverre Stray                              Arne Mulen                                      Kjerstin Wiken

Leder Åsane menighetsråd             sogneprest                                      administrasjonsleder

Kontaktinformasjon for Åsane menighet

Besøks- og postadresse:
Åsane kirke, Åsane Senter 44
5116 Ulset

Telefon: 55 36 22 50
Åpningstider: man fre 09-14.30

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"