Vi trenger deg - bli fast giver

Vi vil gjerne utfordre deg som er glad i Åsane menighet!

Du som har konfirmant i år, eller som har en ungdom med i ungdomsarbeidet i menigheten. Du som setter pris på trosopplæringsarbeidet for barn og unge, eller som har glede av åpen barnehage. Du som kommer innom på gudstjenester ofte, eller av og til. Du som ser verdien av besøkstjenesten vår, eller smågruppene i menigheten, eller som setter pris på nærkirkearbeidet på Haukås. Du som er engasjert i ett av våre mange kor, eller det rikholdge honnørarbeidet. Kort sagt; du som er glad i Åsane menighet.

Vil du bli fast giver? Vi trenger deg på laget, og nå er det enkelt å melde seg:

Klikk her for å bli fast giver

I skjema kan du selvsagt selv velge månedlig beløp, og du kan velge mellom fire forskjellige formål innen Åsane menighets arbeid: Generelt menighetsarbeid, Barne- og ungdomsarbeid, Diakoni og Haukås nærkirkearbeid.

Gaver til Åsane menighet gir rett til fradrag for beløp mellom kr 500,- og 50.000,- (totalt per år). En forutsetning er at det foreligger en avtale og at du har oppgitt fødselsnummer.

Engangsbeløp via bank: Om du ønsker å gi et engangsbeløp via bank, kan du overføre dette til kontonummer 1503.94.24581. Husk å oppgi fødselsnummer og be om skattefradrag dersom du ønsker det. Dette gjør du i meldingsfeltet på innbetalingen.

Bli giver på "gamlemåten" ved å fylle ut et skjema: Ta kontakt med vårt menighetskontor på tlf
55 36 22 51 eller på e-post asane.menighet.bergen@kirken.no så hjelper vi deg med å få ordnet dette.

Vipps: Åsane menighet har avtale med Vipps. Søk opp navnet «Åsane kirke» eller Vipps-nummer "10184". Denne innbetalingsmåten brukes til å gi til søndagens offerformål.
Vi gjør oppmerksom på at det har blitt endringer når det gjelder skattefradrag og offer via Vipps, med virkning fra 1.12.2020. Det er nå slik at det ikke er mulig å rapportere inn gaver, som er gitt via Vipps, til skattemyndighetene. Vipps opplyser at de arbeider med å kunne få denne muligheten tilbake, men foreløpig er det ikke mulig. 

Vi anbefaler at du blir fast giver, da vil du få skattefradrag.

Kontaktinformasjon for Åsane menighet

Besøks- og postadresse:
Åsane kirke, Åsane Senter 44
5116 Ulset

Telefon: 55 36 22 50
Åpningstider: man fre 09-14.30

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"