Vi satser på ungdom!

Birkeland tør å satse og til dette trenger vi hjelp fra DEG! Du kan være med å gjøre en forskjell for ungdomsmiljøet i menigheten vår. 

I Birkeland og Sædalen tenker vi stort om ungdomsarbeidet. I Sædalen er det opprettet en stilling for ungdomsarbeidet. Birkeland menighet skal støtte 10% av denne. I tillegg samler vi inn midler til vår egen ungdomsarbeiderstilling. 

Vi ønsker oss en fast givertjeneste på til sammen 250.000 per år og er takknemlig for alle som vil løfte sammen med oss. 

I dag har Birkeland 40 frivillige ungdomsledere som bidrar til at barn og unge får et meningsfullt og godt fellesskap gjennom tilbud som Tensing, KRIK, Nattkafe, Nyttårsleir og Tweensklubb.

I barne- og ungdomsarbeidet i Birkeland vil vi arbeide for samhold, vennskap, trosglede og trygghet. Du skal få rom til å være den du er, og bli møtt der du er i livet. Birkeland vil skape et meningsfullt og godt oppvekstmiljø for barn og unge.

De som tegner en avtalegiro får rett til skattefradrag for beløp mellom kr. 500 og 50.000.

Vi søker deg som kan være med å gi fast og ser verdien av å støtte dette de neste tre årene. 
Klikk her for å komme til siden der du kan melde deg på.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"