Basaren utsettes til våren 2021

På grunn av pandemien og korona-restriksjonen om at vi ikke kan samles flere enn 50 personer på menighetshuset, velger vi å utsette basaren til våren.

Den planlagte basar til inntekt for menighetshuset vil ikke gå av stabelen som planlagt fredag 27. november. Dette på grunn av pandemien og begrensningene på antall deltakere. I stedet for utsettes den til våren, i håp om at vi kan samles minst 100 personer da! 

Det har kommet inn utrolig mange flotte gevinster. Disse samles og oppbevares trygt. Loddsalget var allerede kommet i gang, og pengene som har kommet inn vil settes på egen konto. Dersom du har kjøpt lodd og ønsker pengene tilbake - ta kontakt med menighetskontoret på telefon 55362280. Loddtrekningen vil skje når basaren avholdes. 

Denne høsten har det vært sy-kurs på menigetshuset. Her samles vi med symaskiner og har sydd mange flotte gevinster. Som pannebåndene bamsene på bildet har på seg. Det er fremdeles en kveld igjen, 10. november.  Les mer i egen sak under. 

For mer informasjon ta gjerne kontakt med Eva Taule, 481 21 030.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"