Dåp og vielse

Ønsker du døpe barnet ditt, eller gifte deg i Birkeland kirke? Her har vi samlet nyttig informasjon til deg.

Kirkene i Bergen har et felles kontor i byen som vi kaller kirketorget. De tar i mot henvendelser om vigsel og dåp, og fører kirkebok for menighetene. I menyen under kan dere derfor lese felles informasjon om dåp og vielse. 

Det er elektronisk påmelding for dåp. Birkeland menighet setter opp hvilke gudstjenester som det er dåp i. Når det er ledig plass vil datoen være tilgjengelig. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ikke finner en ledig dato som passer for dere.

Alle barn som døpes vil motta årlige invitasjoner til ulike aktiviteter i kirken. Les mer om Trosopplæring i Birkeland i menyen under.

For å bestille dåp eller vigsel, ta kontakt med vårt servicetorg, Kirketorget. Finn mer informasjon om hvordan du går frem ved å klikke på boksene nedenfor. På grunn av korona-pandemien har vi ikke vanlige gudstjenester med dåp - men vi legger tilrette for at det kan være dåp hver søndag. Da med begrenset antall deltakere og kun for ett barn om gangen. Det samme gjelder for vielser. Disse kan gjennomføres som vanlig, men med begrenset antall deltakere tilstede.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"