Tid for konfirmasjoner!

På grunn av den pågående korona-pandemien er alle vårens konfirmasjonsgudstjenester utsatt og gjennomføres i løpet av september og første helg i oktober.

I år blir det VÅRFRISKE KONFIRMASJONER TIL HØSTEN!

Vi lover, så sant det står i vår makt, at høstens konfirmasjoner skal bli like flotte og «vårfriske» som de pleier, selv om denne flyttingen var krevende både for kirken og konfirmant-familiene!

Så, kjære konfirmanter, - dere er på ingen måte glemt, og dere er i våre tanker og bønner! Og så håper vi at vi kan ta opp igjen en mer normal kontakt til høsten. – Gleder oss til å feire dere! 

Nytt konfirmantkull (2020/21) får nok en noe utsatt oppstart til høsten.  Mer om dette i ordinært menighetsblad som etter planen kommer ut i juni, - og vi sender selvfølgelig invitasjon til alle som er registrert i medlemsregisteret vårt slik vi pleier å gjøre.
HER ER LENKE TIL PÅMELDINGSSKJEMA!

Nedenfor ser dere liste over hvilke dager og tider det er konfirmasjoner til høsten.  Oppdatert navneliste vil komme i det ordinære menighetsbladet i juni.

HØSTKONFIRMASJONER 2020 i Birkeland og Sædalen:

Lørdag 5. september, kl. 11, 13 og 15 og søndag 6. september, kl. 13; Birkeland kirke.

Lørdag 12. september, kl. 11 og 13 og søndag 13. september, kl. 13; Birkeland kirke.  

Lørdag 19. september, kl. 11 og 13; Sædalen skole.

Lørdag 26. september, kl. 11, 13 og 15 og søndag 27. september, kl. 13; Birkeland kirke.

Lørdag 3. oktober, kl. 11 og 13; Birkeland kirke for Sædalen.        

Til slutt ønsker vi alle våre konfirmanter og konfirmantfamilier en god vår; ta godt vare på hverandre. – Gud velsigne hver enkelt!

Birkeland menighet har et aktivt ungdomsarbeid og jobber med å etablere gode digitale møtepunkter for ungdom. De sendte blant annet live-sending fra menighetshuset med "digital-kafe" sammen med Amund og Andreas. Sjekk ut Facebook siden til Birkeland Ung her.

 

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"