Ønsker du å leie lokaler hos oss?

Birkeland menighetsråd eier menighetshuset i Øvsttunveien 29. Les her dersom du ønsker å leie lokaler til minnesamvær eller andre arrangementer.

Vi er stolte over å kunne leie ut menighetshuset vårt til store og små arrangementer. Lokalene egner seg til alt fra minnestunder, dåps- og konfirmasjonsfester og andre store anledninger. 
Ta gjerne kontakt med vår tilsynsvakt for en omvisning (kontaktinformasjon i vedlegget).

PRISER:

Ta kontakt for utleie og priser. På grunn av smittevern leier vi kun ut enkelte rom. 

Rigge/dekke dagen i forveien: 300 kr
Timepris for korte møter uten kjøkken: Storsal 700 kr, peisestue/småsal 500 kr


OM UTLEIE og KORONA-PANDEMIEN:

Det er ikke bli mulig å leie lokaler i Birkeland menighetshus på næværende tidspunkt (pr april 2021). Dette i henhold til regjeringens retningslinjer om begrensninger i sosial aktivitet og maks antall på 10 voksne deltakere.

Vi leier ut storsalen som det skal det være mulig å dekke til 50 eller flere (ved kohorter/familier som kan sitte sammen) deltakere med 1 meters mellomrom. Vi leier ut lokalene uten bemanning og det er leietaker som står som ansvarlig arrangør for arrangementet. Les mer på Folkehelseinstituttet sine sider om hva det innebærer å være ansvarlig leietaker og arrangør.

Som utleier vil vi ta ansvar for ekstra renhold og desinfisering av flater mellom utleie, samt sørge for at det er tilgjengelig håndsprit i lokalene. 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"