Ønsker du å leie lokaler hos oss?

Birkeland menighetsråd eier menighetshuset i Øvsttunveien 29. Les her dersom du ønsker å leie lokaler til minnesamvær eller andre arrangementer.

Vi er stolte over å kunne leie ut menighetshuset vårt til store og små arrangementer. Lokalene egner seg til alt fra minnestunder, dåps- og konfirmasjonsfester og andre store anledninger. 
Ta gjerne kontakt med vår tilsynsvakt for en omvisning (kontaktinformasjon i vedlegget).

PRISER:

Ta kontakt for utleie og priser. På grunn av smittevern leier vi kun ut enkelte rom. 

Rigge/dekke dagen i forveien: 300 kr
Timepris for korte møter uten kjøkken: Storsal 700 kr, peisestue/småsal 500 kr


OM UTLEIE under KORONA-PANDEMIEN:

Vi har nå begrenset utleie av menighetshuset i tråd med gjeldene retningslinjer for trygg gjennomføring av arrangementer. Se under for utdrag fra smittevernveilederen. Private arrangementer med servering er nå tillatt - og vi kan leie ut for selskaper med inntil 50 personer (dekkes med 1 meters mellomrom).
Vi leier da ut storsalen som det skal det være mulig å dekke til 50 eller flere (ved kohorter/familier som kan sitte sammen) deltakere med 1 meters mellomrom. Vi leier ut lokalene uten bemanning og det er leietaker som står som ansvarlig arrangør for arrangementet. Les mer på Folkehelseinstituttet sine sider om hva det innebærer å være ansvarlig leietaker og arrangør.

Som utleier vil vi ta ansvar for ekstra renhold og desinfisering av flater mellom utleie, samt sørge for at det er tilgjengelig håndsprit i lokalene. 

Her er Kirkens egen smittevernveileder.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"