Uke 3: Jesu grav i trolldeig

Denne uken lager vi Jesu grav i trolldeig - en slager fra 80-tallet! Du kan lage den slik du vil selv, og du kan også bruke andre materialer eller steiner. Vi malte graven vår og en stein som skal dekke graven. 

Det tar ganskel lang tid å steke trolldeig som er tykk, så la den gjerne stå på 80-100 grader over natta, og kanskje enda lengre. 

Oppskriften på trolldeig: 2 deler mel, 1 del salt, 1 del vann, 2 ss olje (kan droppes). Må mikses 15-20 minutter. Tilsett mer mel om den er løs. Formes, og stekes på 80-100 grader. 

 

 

Dele-knapper kan ikke vises uten at du samtykker til bruk av funksjonelle cookies. For å gjøre dette må du trykke på knappen helt nederst i venstre hjørne og marker sjekkboks for funksjonelle cookies og deretter klikke på \"Oppdater samtykke\". Evt. klikk på \"Godta alle cookies\" for å godta alle kategorier av cookies. Deretter må du laste siden på nytt.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"