Givertjenesten

Bli med i givertjenesten i Fana sokn

Hva er givertjenesten?
For å drive soknets arbeid er vi avhengig av støtte. Tilskudd til kirkene og soknet blir stadig mindre og hemmer vårt arbeid for og blant våre medlemmer.

Vi ønsker oss faste givere som gir regelmessig gjennom avtalegiro eller på annen måte. Å bruke avtalegiro betyr at givertjenesten blir enklere, tryggere og bedre. Men du bestemmer selv på hvilken måte og hvor mye du vil gi.

Hva går pengene til?
Soknerådet bruker gaven din der behovet er størst. Soknet driver et allsidig arbeid blant barn og unge, voksne og eldre, i både Fana og Ytrebygda kirker.

Skattefradrag
Gaver til Den norske kirke gir rett til fradrag i inntekten før skatt. En forutsetning for at soknet skal innrapportere gaver til likningsmyndighetene er at personnummeret er oppgitt. Gaven må være på minst på kr 500 i hele inntektsåret. I januar rapporterer vi inn til skatteetaten hvor mye du har gitt, og du får skattefradrag.


Vil du være med?
Du bestemmer selv måten du vil gi på, men vi vil spesielt oppfordre deg til å bruke avtalegiro. Dette er en enkel måte å administrere givertjeneste på for både deg og oss. Klikk på linken og registrer deg som giver, du kan velge hvilket beløp du ønsker å gi og om du ønsker å et engangsbeløp, eller bli fast giver: 

Vi håper at du ser nødvendigheten av det arbeidet som soknet gjør, og kan tenke deg å støtte opp om dette.

Soknets kontonummer for givertjenesten er: 0532.11.68541. Ønsker du å gi via Vipps er vårt Vippsnummer 10201 - Fana sokn.

Kontaktinformasjon for Fana og Ytrebygda kirker

Besøksadresse:


Fana kirke
Fanaveien 320
5244 Fana


Ytrebygda kirke
Skagevegen 7
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Fana sokn
Fanaveien 320
5244 Fana

Tlf: 55 59 32 51

Telefontid 9-15 man-fre, stengt lør-søn

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"