Menighetens aktiviteter stoppes inntil videre

For å bidra i et felles samfunnsansvar for å forhindre smitte av Covid-19 viruset, avlyses alle menighetens aktiviteter inklusiv gudstjenester, fra 12. mars

(Artikkelen oppdateres kontinuerlig. Sist oppdatert 11.04.2020, kl. 12:20)

Menigheten har mottatt pålegg og anbefalinger fra kirkens organer nasjonalt, fra bispedømme og fra kirkelige fellesråd knyttet til kirkens virksomhet i denne tiden med korona viruset.

Status for aktiviteter tiden fremover

I tiden fremover blir det slik at all aktivitet i menighetens regi og virke avlyses til og med 26. mars. Dette inkluderer gudstjenester og hjemmebesøk.

Særskilt om kirkelige handlinger

For de kirkelige handlingene dåp, vielse og gravferd ønsker kirken å strekke seg langt. Samtidig er det også på dette området slik at det vil bli gjort tilpasninger. Dette ønsker kirken å gjøre i god dialog med de direkte involverte - det være seg foresatte til dåpsbarn, brudepar, eller pårørende til en som har gått bort.

En hver som har bestilt og/eller avtalt kirkelige handlinger i tiden fremover, vil bli kontaktet.

Ved spørsmål om, eller ønske om bestilling av kirkelige handlinger vil Kirketorget holde åpent som normalt, og kan kontaktes på telefon 55 59 32 10 mandag - fredag 08:00 - 15:30.

Som et ledd i smittevernet er det slik at menighetskontoret vil være stengt inntil videre. Menighetens sentraltelefon 55 59 71 40 vil bli betjent i vanlig arbeidstid. Ellers anbefaler vi å sende e-post til den du måtte ønske å komme i kontakt med.

Dersom du ikke lykkes med å få kontakt med menighetskontoret per telefon og har behov for snarlig kontakt i tilknytning til nært forestående kirkelig handling, anbefaler vi å ringe Kirketorget, som vil kunne formidle kontakt med rette vekommende.

Utleie

Menigheten tar i tiden fremover ikke i mot bestillinger om utleie. Der hvor det allerede er avtalt utleie, vil leietaker kunne avgjøre om det skal gjennomføres eller ikke.

Kontaktinformasjon for Fyllingsdalen Menighet

Besøksadresse:

Nebbeveien 20

5144 Fyllingsdalen

Telefon: 55 59 71 40

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"