2. søndag i åpenbaringstiden 10. januar 2021

Beklageligvis er kveldsgudstjenesten avlyst søndag 10. januar 2021, men sokneprest Hanne Zimmermann-Ølberg har noen ord hun vil dele med oss.

Godt nyttår til dere alle.

Vi kan dessverre ikke samles til kveldsgudstjeneste 10. januar, 2. søndag i åpenbaringstiden, slik som vi hadde planlagt. Dette er tiden i kirkeåret mellom nyttår og faste hvor tekstene på ulike måter viser oss hvem Jesus er. Mange av tekstene er fortellingstekster som er lette å følge med på og spennende å lese. Nå på søndag handler det om Jesu dåp.

På søndag legger soknepresten ut en andakt over prekenteksten på facebook😊 Når den er pubisert kan du kan lese den HER!

Prekenteksten er hentet fra Markus 1: 3-11:

 En røst roper i ødemarken:
           Rydd Herrens vei,
           gjør hans stier rette!
4 Slik sto døperen Johannes fram i ødemarken og forkynte en omvendelsesdåp som ga tilgivelse for syndene. 5 Fra hele Judea og Jerusalem dro alle ut til ham. De bekjente syndene sine og ble døpt av ham i Jordanelven. 6 Johannes gikk kledd i en kappe av kamelhår og hadde et lærbelte om livet, og han levde av gresshopper og villhonning. 7 Han forkynte: «Det kommer en etter meg som er sterkere enn jeg, og jeg er ikke verdig til å bøye meg ned og løse sandalremmen hans. 8 Jeg har døpt dere med vann, men han skal døpe dere med Den hellige ånd.» 9 På den tiden kom Jesus fra Nasaret i Galilea og ble døpt i Jordan av Johannes. 10 Straks han steg opp av vannet, så han himmelen dele seg, og han så Ånden komme ned over seg som en due. 11 Og det lød en røst fra himmelen: «Du er min Sønn, den elskede, i deg har jeg min glede.».

God søndag!

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"