Givertjeneste i Slettebakken menighet

Vi i Slettebakken menighet ønsker å tilby gode fellesskap for alt fra de minste til ungdomsarbeidet vårt, familier og eldre.  Vi ønsker å være en nærkirke som er tydelig til stede i livets opp- og nedturer.

Hva er givertjenesten?

For å drive soknets arbeid er vi avhengig av støtte. Tilskudd til kirken og soknet blir stadig mindre og hemmer vårt arbeid for og blant våre medlemmer.

Vi ønsker oss faste givere som gir regelmessig til arbeidet vårt. Å bruke avtalegiro betyr at givertjenesten blir enklere, tryggere og bedre. Men du bestemmer selv på hvilken måte og hvor mye du vil gi.

Fast givertjeneste

Du bestemmer selv måten du vil gi på, men vi vil spesielt oppfordre deg til å bruke avtalegiro. Dette er en enkel måte å administrere givertjeneste på for både deg og oss. Klikk på linken og registrer deg som giver, du kan velge hvilket beløp du ønsker å gi og om du ønsker å et engangsbeløp

Pust i Bakken

Særlig i år ønsker vi å fokusere på arbeidet som gjøres i fredagsklubben vår Pust i Bakken. Dette er et diakonalt satsningsområde med sikte på å kunne gi unge i nærmiljøet et trygt og kjekt sted å være om fredagskveldene. Du kan lese mer om hva som gjøres i Pust i Bakken her.

Om du ønsker å gi dette formålet spesifikt, kan du registrere deg her:

Gi et engangsbeløp

Om du i stedet vil gi et engangsbeløp, så kan du enkelt gjøre det selv med Vipps. Søk opp "Slettebakken menighet" eller søk opp vipps-nummer 13940, og velg "Gave til menigheten". Vi gjør oppmerksom på at ved å benytt seg av denne måten å gi gave på, blir det ikke automatisk registrert som skattefradrag. For å få registrert dette, ber vi deg ta kontakt med vår informasjonsmedarbeider Ingrid Fluge. 

 

Skattefradrag

Gaver til Den norske kirke gir rett til fradrag i inntekten før skatt. En forutsetning for at soknet skal innrapportere gaver til likningsmyndighetene er at personnummeret er oppgitt. Gaven må være på minst på kr 500 i hele inntektsåret. I januar rapporterer vi inn til skatteetaten hvor mye du har gitt, og du får skattefradrag.

Vi håper at du ser nødvendigheten av det arbeidet som soknet gjør, og kan tenke deg å støtte opp om dette. Tusen takk for ditt bidrag!

 

Hva går pengene til?

I Slettebakken kirke er det stor aktivitet hele året.  Vi ønsker at alle som kommer til kirken vår skal få gode opplevelser. Hver uke møtes barn, unge, voksne og eldre til ulike aktiviteter i Slettebakken kirke. Til dette trenger vi gode støttespillere som ønsker å hjelpe oss økonomisk. Vår faste givertjeneste er til god hjelp for å drive dette arbeidet, men vi trenger flere faste givere! Vi håper vi kan utfordre deg til å være med og støtte. Det er ikke de største beløpene per giver det nødvendigvis er behov for, men hvis for eksempel 5 mennesker gir 200 kroner hver i måneden, blir gir det 12 000 kroner totalt i hjelp per år!

Kontaktinformasjon for Slettebakken menighet

Besøksadresse:

Vilhelm Bjerknes vei 31
5081 BERGEN

Postadresse:

Vilhelm Bjerknes vei 31
5081 BERGEN

Tlf: 55 59 71 50

Kontortid man-fre 10:00-14:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"