Jubilate

Jubilate, et av menighetens voksenkor

Jubilate startet som ungdomskor midt på 1970-tallet. Etter mange år uten virksomhet "gjenoppstod" koret i forbindelse med at kirken ble renovert i 2006. De som møttes da fant ut at dette var så kjekt at de ville fortsette. Så i dag har vi et flott blandet kor av damer og menn i sin beste alder - og ikke minst med vår alltid entusiastiske dirigent Per Eriksen som har vært med helt fra starten.


Jubilate øver i Søreide kirke mandager i oddetalsuker kl. 19.30 - 21.30. Repertoiret er svært variert - alt fra salmer i tradisjonell og utradisjonell drakt til gospel, viser og evergreens. Høsten 2015 feiret vi 40 år siden starten med en stor reunionhelg.


Vi har for tiden en fin fordeling mellom stemmegruppene, men vi tar gjerne imot nye medlemmer. Vi stiller ikke krav til at du kan lese noter eller har sunget mye i kor, det er vel så viktig å kunne lytte og innpasse seg i helheten. Godt humør er heller ikke noe minus!

Kontaktinformasjon for Søreide menighet

Besøksadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

 

Kontortid:

Mandag - torsdag kl. 09:00-15:00

Postadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

Tlf: 55 59 71 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"