Diakoni og omsorg

Omsorgstjenesten i Storetveit menighet

Livet skjer. Små og store gleder, og større og mindre kriser rammer oss alle. Gjennom et liv har vi alle perioder der vi har kapasitet til å gå et stykke vei sammen med et annet menneske og gi vår støtte, og vi har perioder der vi er den som trenger støtte og en medvandrer. I Storetveit menighet ønsker vi å gå sammen med hverandre i hverdagen, både når livet er fint og når det er utfordrende. Håper du tar kontakt med diakon dersom du for tiden har overskudd til å være en som gir av din tid for andre. Håper også at du tar kontakt om tiden nå er der at du selv trenger noen å støtte deg på - enten det er fordi du har mistet noen som stod deg nær, eller du trenger en besøksvenn eller et annet fellesskap å være en del av. Er det noe vi i denne pandemitiden har blitt oppmerksomme på alle sammen, så er det hvor viktig ulike fellesskaper er for oss, enten vi kaller oss veldig sosiale eller er av typen som synes det er greit å være mye alene. 

I Storetveit menighet har vi blant annet:

- Aktiv Fritid
- Håndarbeidsgruppe
- Kontaktklubben
- Besøkstjeneste
- Oppfølging ved sorg: Seminar om "Hva er sorg og hva gjør den med oss" 2 ganger i året (Sorgseminar), og støttegrupper ved sorg (Sorggrupper).
- Vi jobber med å starte et arbeid med sorgstøttegrupper for barn og unge. Vi starter i det små og håper å være godt i gang med ungdomsgrupper i 2021. Dette arbeidet er helt i startfasen, og vi har flere spennende samarbeidspartnere. Følg med for mer informasjon.
 

Trykk på en av de blå firkantene under for mer informasjon, eller kontakt diakon Åshild H- Frantzen (Se kontaktinfo lenger ned på siden).

 

 

Denne siden er under oppdatering. Mer info kommer etter hvert!

Kontaktinformasjon for Storetveit menighet

Besøksadresse:

Kirkevegen 27

5072 BERGEN

Postadresse:

Kirkevegen 27

5072 BERGEN

Tlf: 55 30 81 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"