Fasteaksjonen 2021

Vår kjære prest i Mariakirken Beate Iren Lerdahl har lovet å hoppe i sjøen i prestekjole om målet om å samle inn kr 10000 blir nådd. Det må da være en ekstra god motivasjon for å samle inn penger så alle kan få rent vann. Her følger informasjon om hva pengen samles inn til og hvordan du kan være med å gi.

"Aldri før har rent vann vært så viktig som i 2020, da pandemien rammet oss alle. Utfordringene forbundet med dette fortsetter i 2021, hvor vi ser at Kirkens Nødhjelps 60 år lange erfaring, kunnskap og arbeid med vann er livsviktig i kampen mot det dødelige viruset. De fortsetter sitt forebyggende vannarbeid ved blant annet å bygge håndvaskstasjoner, kjøre ut vannbiler og drive opplæring i hygiene for å forebygge covid-19. Ingen barn skal måtte drikke skittent vann. Likevel må 785 millioner mennesker det hver dag. La oss bidra til en mer rettferdig verden sammen! 
 
På grunn av pandemien blir også årets aksjon i stor grad digital. Bergen domkirke menighet har opprettet sin egen innsamlingsaksjon på facebook, hvor vi har et mål om å samle inn 10 000 kr. Når vi dette målet skal prest Beate Iren Lerdahl hoppe i sjøen med prestekjole på! Gå inn på https://www.facebook.com/donate/1095799394238425/4122512667773372/ for å bidra til at dette skjer! 
Den 23. mars vil menighetens konfirmanter stå utenfor Nykirken, Domkirken, Mariakirken og St. Jakob og vise engasjement for Fasteaksjonen med plakater og musikk i tidsrommet 16-18. Ta gjerne turen! 
 
Det er også mulig å gi en gave via VIPPS/SMS VANN til 2426 (250,-) eller gi på konto 1594 22 87493. 
 
 
Vær med å forandre for andre."

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"