Konfirmant i 2020?

Vil du bli konfirmant? Er du litt usikker? Lurer du på hva det vil si å være konfirmant i kirken? Vi ønsker å invitere deg som starter i 9. klasse høsten 2019 og dine foreldre/foresatte til informasjonsmøte om konfirmasjonstiden.

I disse dager sender vi ut en brev med invitasjon til informasjonsmøte om konfirmantåret 2019/2020. Brevet er til deg som starter i 9. klasse neste år der vi ønsker

Velkommen til informasjonsmøte i  

Sted: Nykirken 

Tid: Tirsdag 4.juni kl. 19.00 - 20.00

På informasjonsmøtet vil vi fortelle hva vi vil gjøre for at du skal få en god og meningsfull konfirmasjonstid. Konfirmantopplegget i Bergen domkirke menighet er veldig bra - vi er stolt av det. Vi vil fortelle litt om leiren, fellessamlinger, undervisning, ungdomskirken St. Jakob, gudstjenester og om selve konfirmasjonsdagen. Har du spørsmål skal vi svare så godt vi kan. 

Vi håper du har lyst til å være konfirmant i byen og ha din konfirmasjonsdag i mai 2020. 

Påmelding

Påmeldingen skjer her på våre hjemmesider, og vi åpner for påmelding 20. mai. Klikk her for å komme til påmeldingsskjemaet. Dette skal vi også informere mer om på møtet. 

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og håper vi sees på informasjonsmøtet. Vi tror det skal bli et veldig fint år.

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"