Bergen kirkelige fellesråd har vunnet tilgjengelighetsprisen for 2018!

«Bergen kirkelige fellesråd har arbeidet målrettet for å gjøre kirker tilgjengelige for alle medborgere og i tillegg jobbet aktivt for at mennesker med nedsatt funksjonsevne kan ta del i det kirkelige fellesskapet»

Slik begrunner kommunalt råd for funksjonshemmede pristildelingen. Kirkebyggsjef Arne Tveit, som mottok prisen på vegne av kirken i Bergen er strålende fornøyd.  – I mange år har vi jobbet målrettet med tilgjengeliggjøring av bygg. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer på nettsider og mange av menighetene er svært dyktige til å involvere mennesker med nedsatt funksjonsevne i sitt felleskap. Denne prisen har vi fått som resultat av veldig mange sitt felles arbeid.

Prisen er en blankett og et maleri. - Dette gir oss ekstra motivasjon til å arbeide videre på dette viktige området. Alle skal være velkommen i kirken, uttaler Asbjørn Vilkensen, kirkeverge i Bergen.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"