Lyst til å se arkitekturutstilling i tårnet i st.Markus?

Bydelen på Løvstakksiden er et område mange har meninger om, og mange forbinder den med lav score på levekårsundersøkelser eller de nye, ganske kostbare boligene ved Damsgårdssundet. Fredag 18.des kl 11.30 til 13.00 og søndag 20.des 12.00 til 13.30 kan du få se denne modellen, av st.Markus kirke, inne i klokketårnet.

Kevin Maung Aye og Tord Træen er to studenter ved Bergen Arkitekthøyskole som i høst har jobbet med Løvstakksiden og spesielt området; Gyldenpris, Damsgårdssundet, Solheimslien og Uren. Fokuset har vært på hva man har i området og hvordan man kan bruke bygg og landskap på nye måter. "I løpet av disse månedene har vi lært at Løvstakksiden er et rikt område. Rikt på vakre rom og sterke karakterer. Her er det vilje og engasjement. Vi har samlet sammen øyeblikk, samtaler, ideer og steder i form av modeller, tegninger, gjenstander og objekter i et forsøk på å forstå stedets karakter." forteller Tord Træen.  "Videre har vi lokalisert noen punkter vi mener inneholder et stort potensial. Det lille objektet sammen med folks handling og sammenkomst kan romme uante muligheter. Utstillingen vil finne sted i Klokketårnet i St. Markus Kirke." sier Kevin Maung Aye. 

Har du lyst å besøke utstillingen? Kom innom st.Markus kirke fredag 18.des  mellom kl 11.30 og 13.00 eller søndag20.des 12.00 til 13.30.

På grunn av smittevern vil alle besøkende bli registrert med navn og kontaktinfo. Disse listene blir slettet 10 dager etterpå. I og med at det er trangt oppe i tårnet vi man ta opp de besøkende i små grupper, maks 4 stk på en gang. 

Velkommen, vi håper du tar turen innom.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"