Nye restriksjoner for kirkens aktiviteter

Regjeringen oppfordrer oss til å holde avstand, bli hjemme og unngå treffe mange mennesker. Fra og med mandag 9. november gjelder nye retningslinjer for kirkens arrangement.

De nye retningslinjene som gjelder fra mandag 9. november sier at maksimalt antall deltakere på gudstjeneste og arrangement er 50 deltakere. I mindre kirkerom er det plass til færre for å kunne holde god nok avstand. Ansatte og frivillige som bidrar til gjennomføringen av arrangement er utenom deltakerantallet. 

Myndighetene tillater 200 deltakere på steder med fastmonterte seter, og på regjeringen.no er det presisert at dette ikke gjelder kirkebenker eller stolrader med sammenhektede stoler. Det vil si at det ikke vil være anledning til å samle flere enn 50 deltakere på våre gudstjenester og kirkelige handlinger i Sandefjord.

Det er viktig å si at du fortsatt er velkommen til kirken, og vi oppfordrer til å holde avstand og bruke håndsprit. Dersom du er syk eller har symptomer kan du ikke delta, og må holde deg hjemme. 

Dåp og nattverd

Har du planlagt dåp? De fleste steder gjennomføres dåp, enten i gudstjenesten eller i en helt egen dåpsgudstjeneste for familien. Ta kontakt med din lokale kirke for å høre hvordan du løser dette. 

Vi følger smittevernveilederen for våre aktiviteter som er utarbeidet av Kirkerådet. Denne er nå oppdatert etter helsemyndighetenes anbefalinger. Veilederen anbefaler å ikke gjennomføre nattverd, for å unngå bevegelse og forflytning i kirkerommet. 

Andre arrangement

Veilederen oppfordrer til at lokalkirken avlyser eller utsetter de fleste arrangement med unntak av gudstjenester, gravferdseremonier, bryllup og dåp som gjennomføres med gjeldende antallsbegrensninger. 

Menighetens aktiviteter

Se din menighets nettsider og Facebooksider for oppdatert informasjon.

Kontaktinformasjon for Kirken i Sandefjord

Felles administrasjon

Adresse: Bjerggata 56, 3210 Sandefjord

Telefon: 33 45 44 50

Åpningstid kontor og telefon: 

Mandag-fredag 10-14

E-post: post@sandefjord.kirken.no 

Stokke kirkekontor: 

Adresse:  Fredrik Stanges gate 20

Telefon: 33 50 12 20

Åpningtid kontor og telefon: 

Mandag, tirsdag, torsdag, fredag 9-15

E-post: post.stokke@sandefjord.kirken.no

Andebu kirkekontor

Adresse: Bankbakken 6

Telefon: 33 43 82 53

Åpningstid kontor og telefon:

Tirsdag og torsdag 8:30-16

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"