Utsatt jubileumsprosjekt Tidsreise 2020

Dette arrangementet er flyttet til lørdag 4. september 2021. En 300årig tidsreise i Rygges kulturlandskap og det urbane Moss. En musikalsk og litterær tråd tvinnes rundt viktige historiske bygninger i Rygge og Moss, og i løpet av 6 kulturarrangementer på én dag på 6 forskjellige steder fortelles noe av historien om Moss og Rygge. Her kan du lese mer om programmet og gå inn på lenken for kjøp av et pakketilbud på billetter til hele prosjektet inkl. transport i buss hele dagen. Kun 40 billetter legges ut til denne komplette pakkeløsningen.

Kjøp billetter HER

Se program HER

Å gi en følelse av en 300årig tidsreise i historien – på èn dag - som også peker tilbake til tidligere tider hvor pilegrimsveien spilte en viktig rolle. Musikken formes av ulike nasjonale og internasjonale fiolinister i samspill med byggenes historie og estetikk – som gir premisser til hvilke musikalske uttrykk som blir valgt, fra barokk til moderne el-fiolin.

Et av menneskehetens store kunstneriske testamenter er Bachs 6 solosonater og partitaer for fiolin som ble renskrevet i 1720 under hans tid som kapellmester i Köthen – samme år som Moss fikk sin bystatus.

I tillegg til Bach som den røde tråden blir det musikk som representerer de ulike tidsepoker og litterære betraktninger om tidsepoker og stedshistorie.

Prosjektet er et samarbeid Rygge og Moss biblioteker, Moss by- og industrimuseum, House of Foundation, og Arena, Moss kirke- og kultursenter

Forbehold tas om programendringer.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"