Konfirmasjon

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon, undring og opplevelse. I løpet av konfirmasjonstiden får ungdommene vite mer om seg selv, kristendommen og Gud, - og om hva troen kan bety i hverdagen.

I Moss menighet har vi konfirmasjon i løpet av mai måned. Det varierer mellom første og andre helgen i mai. Brosjyre over konfirmantåret får du allerede i Mars på foreldremøtet. Selve påmeldingen er elektronisk og påmeldingen vil være rett etter foreldremøtet.

Vi tilbyr et variert konfirmantopplegg, og som konfirmant velger du en gruppe som du følger gjennom forberedelsene til selve konfirmasjonen. Du kan velge mellom 3 ulike grupper ut i fra hvilke interesser du har( Grunnet Corona blir gruppene først til på nyåret 2021. Du kan lese mer om det å være konfirmant i DNK på www.konfirmant.no

Konfirmantgruppene i Moss menighet

Her finner du mer informasjon om de ulike konfirmantgruppene du kan velge mellom som konfirmant i Moss menighet. Er du glad i idrett eller frisk luft og overnatting i telt? Eller liker du å lage mat og være i samtalegruppe? Da har vi gode valg for deg!

Les mer