Førsteklasses

Gudstjeneste og samlinger for 1. klassinger. Barna vil få høre fortellinger fra Bibelen og lære både kjente og nye salmer og sanger. De skal også få være med og dramatisere bibelfortellinger, ha formingsaktiviteter og leik.

Ved skolestart inviterer vi til Førsteklasses gudstjeneste for å  feire at en ny og spennende fase i livet starter.

  

AVLYST INNTIL VIDERE!

Førsteklasses er en del av trosopplæringen i Modum menighet. Når barna blir døpt, lover vi som menighet at vi vil hjelpe foreldre og faddere med å fortelle om hva barnet er døpt til – fortelle om Gud og Jesus, om tro, håp og kjærlighet. Mye av den tradisjonelle kristendomsundervisningen er tatt ut av skolen. Derfor vil vi tilby samlinger der barn og unge blir kjent med kirka, med bibelfortellinger, sanger og salmer. Babysang, 4 i kirka (med utdeling av 4-årsbok), Tårnagenthelg og LysVåken er andre eksempler på slike samlinger.

Hva gjør vi på Førsteklasses-samlingene? Barna vil få høre fortellinger fra Bibelen og lære både kjente og nye salmer og sanger. Vi vil bl.a. snakke om dåp, nattverd, bønn og tilgivelse. De skal også få være med og dramatisere bibelfortellinger, ha formingsaktiviteter og leik. Det blir et enkelt måltid og frukt på hver samling.

Hvem kan være med? Vi bruker medlemsregisteret til Den norske kirke når vi sender ut invitasjoner. Hvis dere vet om andre 1. klassinger som har lyst til å være med, men som ikke har fått invitasjon i posten, så be dem ta kontakt, slik at vi kan sende invitasjon til dem også. Alle er hjertelig velkomne til å delta!

Hvis foreldre, besteforeldre, faddere eller andre voksne som står barnet nært har lyst til å være med på Førsteklasses-samlingene, så er det bare fint.
 

Elever ved Vikersund, Stalsberg og Sysle skole er invitert til Vikersund menighetssenter.
Elever ved Buskerud og Enger skole er invitert til Åmot kirke.

Elever ved Vikersund og Sysle skole:

Vikersund menighetssenter fredag 6, 13, 20 og 27. mars kl.13-16.

Sysle-elever slutter på skolen kl.12:50 og kommer derfor litt senere enn oppstart. Vi venter med å starte til alle har kommet.

Elever ved Buskerud, Enger og Stalsbergskole:

Åmot kirke fredag 6, 13, 20 og 27. mars kl.13-16.

Stalsberg-elever slutter på skolen kl.13:05 og kommer derfor litt senere enn oppstart. Vi justerer programmet i forhold til det.

Påmelding:

På grunn av planlegging må vi ta opp påmelding, og det må skje innen fredag 21.februar. Se vedlagt påmeldingsskjema nederst på siden.Vil du vite mer - klikk på linkene nedenfor.

Kontaktinformasjon for Modum menighet

Besøksadresse:
Åmot kirke
Kapellveien 1
3340 Åmot

Telefon: 32 78 32 30 
Telefon- og besøkstid: 
Kl. 9-14   (Man-fre)
Kl. 10-14 (I skolens ferier)

E-post:
kirkekontor@modumkirke.no
Vipps:
Vippsnummer 123702
eller søk opp Modum Sokn

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"