VELKOMMEN TIL MODUM MENIGHET!

Velkommen til Modum menighet!

Vi håper du liker nettsiden, og at det går greit å finne det du leter etter. Er det ting du leter etter og ikke finner, eller ting du ser er feil, setter vi pris på tilbakemelding. Ring oss på telefon 32 78 32 30, eller send mail til kirkekontor@modumkirke.no.

Siden fungerer litt annerledes enn vår gamle side. Her er noen tips:

MENY:
Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du prøve Meny-knappen til høyre øverst på siden. Der er all informasjon på nettsiden listet opp alfabetisk. Klikk på det du vil se - så kommer du rett til denne siden.

STARTSIDEN:
Den første siden du kommer til er hoved-startsiden for hele nettsiden. I tillegg har hver av kirkene også fått hver sin egen startside. Når du er inne på en av kirkene, kommer det en stor, grønn knapp øverst på siden med navnet på kirken. Klikker du på den grønne knappen, kommer du til denne kirkens startside. Vil du tilbake til hoved-startsiden, klikker du på den første knappen øverst på siden, der det står "Startsiden".
Når du befinner deg på alle andre sider - de som handler om andre ting enn  kirkene - er det ingen grønn knapp øverst. Knappen som fører deg tilbake til hoved-startsiden står da med rød skrift øverst til venstre.  

KALENDER:
Det finnes en egen kalender for hver av kirkene. Det gjør det mulig å f.eks. velge bare det som skje i Åmot kirke i kalenderen. Vær obs på at om du velger det, kommer du inn på Åmot kirke sin side - og den grønne knappen øverst dukker opp. Klikker du nå på "Vis alle" i kalenderen - så får du bare opp alle arrangementer i denne ene kirken. For å få opp alle hendelser i hele menigheten, må du gå tilbake til nettsidens hoved-startside, og klikke på kalenderen derfra - og så "Vis alle".

DATOER:
Det har vist seg vanskelig å endre datoen på noen av sidene. Når vi oppdaterer en side, blir ikke datoen alltid med på oppdateringen. Da kan det f.eks. se ut som siste oppdatering ble gjort i august 2014, selv om siden er oppdatert i dag. Vi jobber med å finne løsning på dette. Inntil videre - hvis datoen er feil, bare se bort fra det! Vi jobber hele tiden med å holde siden vår oppdatert :)

Lykke til med å utforske nettsiden vår! Og igjen: Finner du noe som ikke stemmer, eller ikke finner noe du leter etter, setter vi stor pris på tilbakemelding!

Mvh
Modum menighet

Kontaktinformasjon for Modum menighet

Besøksadresse:
Åmot kirke
Kapellveien 1
3340 Åmot

Telefon: 32 78 32 30 
Telefon- og besøkstid: 
Man-fre 9-14

E-post:
kirkekontor@modumkirke.no

Vipps: Søk opp Modum Sokn eller 123702