Lys Våken

Bli med på overnatting i kirka! Vi inviterer 6.klassinger til å være med å feire kirkas nyttårsaften, natt til 1.søndag i advent. Leik, god mat, fortellinger, musikk, gudstjeneste-verksted og mye mer. Datoene i år er lørdag 2. til søndag 3. desember 2017.

Natt til 1. søndag i advent er 6.klassinger over hele landet invitert til  å være med på en spennende adventsnatt i sin lokale kirke.

6.klassinger i Modum er invitert til Lys Våken med aktiviteter og overnatting i Heggen kirke og Åmot kirke. Vi skal feire at kirken går over i et nytt kirkeår og at adventstiden er i gang.

Vi starter lørdag før 1. søndag i advent med et mangfold av aktiviteter i kirka. før alle kryper ned i soveposene for å sove. På søndag våkner vi opp til orgelbrus, før vi inntar frokosten ved langbord  i midtgangen. Så er vi klare til å ønske menigheten velkommen til LysVåken-gudstjeneste kl. 11:00, en gudstjeneste som 6.klassingene har forberedt  og deltar i.

Du finner mer informasjon om Lys Våken og lenker til invitasjon, pakkeliste, sanger osv. du når du klikker på lenken under her.

Kontaktinformasjon for Modum menighet

Besøksadresse:
Åmot kirke
Kapellveien 1
3340 Åmot

Telefon: 32 78 32 30 
Telefon- og besøkstid: 
Man-fre 9-14

E-post:
kirkekontor@modumkirke.no

Vipps: Søk opp Modum Sokn eller 123702