Velkommen som konfirmant i Hana Kirke

"Konfirmasjonstiden var fantastisk! Før var jeg usikker på hvilken religion jeg tilhørte. Bønnevandringen på leiren er noe av det fineste jeg har vært med på." Dette sier Ida som var konfirmant i 2016.

Som konfirmant i Hana Kirke vil du få del i et variert opplegg der vi blir bedre kjent med Jesus. Vi gjennomfører mye av undervisningen i løpet av leiren i Danmark i vinterferien. Derfor er det viktig at alle deltar på denne. Mer om ditt konfirmantår kan du lese under.

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre.

Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Under her vil du finne link til dokumenter som viser hvilken undervisningsgruppe du er havnet i, og oversikt over hvem du skal konfirmere deg sammen med på de respektive datoene. Se nøye gjennom listene for å se om det stemmer med det dere har bestilt av dato.

Kontaktinformasjon for Hana Menighet

Hana Kirke ligger i Åsveien 124

i Aspervika, Sandnes

Kontoradresse:

Åsveien 124

4328 SANDNES

E-post: hana.sandnes@kirken.no 

Telefon: 40 82 08 51

Åpningstid: Man-Fre 09:00 -14:00