Utleie

I Høyland sokn har vi lokaler til leie til ulike anledninger og arrangement. Høyland kirke og Sviland kyrkje tilbyr flotte rammer til konserter og kulturarrangement. Høyland menighetshus har gode lokaler, en hovedsal og en kjellerstue, begge har inkludert storkjøkken. Høyland menighetshsus ligger like ved Høyland kirke og er derfor ofte benyttet til dåpselskap og minnesamvær.

Høyland kirke, innviet i 1841, er en tradisjonell trekirke med plass til 450 personer. Kirken er tegnet av Slottsarkitekt Hans Ditlev Franciscus von Linstow. Døpefonten i kleberstein er fra middelalderen og messingfatet er fra 1400-tallet.

Høyland kirke er på grunn av sin posisjon og alder spesielt populær til bryllup og kulturarrangement, og er en  kirke som blir aktivt brukt i Sandnes.

Sviland kyrkje ble innviet i 1913. Kyrkja er tegnet av arkitekt Slettebø. Kapellet har plass til 230 personer. Byggets størrelse gjør at man på konserter og forestillinger får en fin nærhet til publikum og deltakere.

Priser: 

Høyland menighetshus: hovedsalen 2.400,-, kjellerstuen 1.700,-, barnehagelokalene 1.100,- Prisene som er oppgitt inkluderer utvask av oss. Barnehagelokalene er fine til barnebursdager.

Vi tilbyr utleie til konserter og andre kulturarrangement med følgende priser:

Høyland kirke: For konserter og andre typer arrangement: kr. 4.000,-  I tillegg skal soknet ved billettsalg ha 10% av de samlede billettinntektene.

Sviland kapell: For konserter og andre typer arrangement: kr. 2.000,-  I tillegg skal soknet ved billettsalg ha 10% av de samlede billettinntektene.

Ønsker du mer informasjon eller å gjøre en avtale, ta kontakt på telefon 47 47 85 86  eller på epost hoyland.sandnes@kirken.no 

Kontaktinformasjon for Høyland sokn

Høyland menighetskontor har adresse Svebastadveien 125 (tidligere Kyrkjevegen 345) og ligger på andre siden av veien for Høyland kirke.

Kontoradresse: Høyland sokn, Svebastadveien 125, 4325 Sandnes. 

E-post: hoyland.sandnes@kirken.no. Telefon: 47478586. 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"