Hjertelig velkommen til dåp i 2020!

Gratulerer med barnet! Vi gleder oss med dere og inviterer til dåp i Furuset kirke. Dåpen har en lang tradisjon i landet vårt og dåpsdagen er for mange en viktig feiring av barnet. Dåp i Furset kirke 2020, kan foregå under gudstjenesten kl 11 eller evt kl 13 etter gudstjenesten: 5. juli, 19. juli, 2. august, 16. august, 30. august, 13. september, 27 september, 11. oktober, 15. november, 25. desember. Kontakt oss på tlf 63944010, mail: furuset@ullensaker.kirkene.net eller følg lenken under for elektronisk påmelding.

Dåpen er en merkedag hvor barnet har viktige støttespillere rundt seg. Det er en hellig handling, der vi hører Gud gi sitt løfte om å være sammen med barnet gjennom hele livet. Barnet blir medlem av kirken og får del i et større fellesskap som strekker seg over hele verden.

Dåp handler om tradisjon, tilhørighet og tro.

TRADISJON - dåpen er en bærende tradisjon og den har vært i landet vårt i nærmere 1000 år. Dåpsdagen oppleves av mange som en god og meningsfull feiring og en viktig dag for barnets nærmeste.

TILHØRIGHET - dåpen knytter oss til GUD, til Jesu Kristus og til fellesskapet.

TRO - Barnet døpes i den kristne tro. I dåpen legges barnet i Guds hender i tro på Guds kjærlighet. Slik er troen Guds gave til den døpte.

Det er et valg å la barnet bli døpt. Det er også et valg å ikke la barnet bli døpt. Alle vil det beste for barna sine, og foreldre legger grunnlag for de valg barna selv skal ta i fremtiden.

I dåpen blir barnet medlem i Den norske kirke og vil få invitasjon til å være med i kirkens barne- og ungdomsarbeid, gudstjenster og trosopplæring. Når barnet blir 15 år er det religiøst myndig. Da bestemmer barnet selv om han eller hun vil være medlem av kirken. All informajson om dåp finnes under fanen dåp på og på nettsiden: kirken.no.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"