Torsdag 29. februar var menighetsstua fylt opp av nærmere seksti restaurantgjester, som hadde bestilt bord på forhånd. De kunne velge mellom en kyllingsandvich eller en spennende tomatsuppe, og fikk hjemmelaget brownies og is til dessert. De første konfirmantene var på plass allerede etter skoletid, og jobbet intenst med å preppe mat, ordne plakater og forberede serveringen før ytterligere 20 konfirmanter kom en time før restaurantåpning.
Klokken seks stimlet det til med gjester, og hovmester Emil tok godt imot dem alle, før de ble sendt til garderoben, der de fikk henge fra seg jakken mot en liten sum. De ble så geleidet videre inn i restauranten av sin servitør for kvelden, som tok godt vare på dem gjennom måltidet. På kjøkkenet var Johanne, Herborg, Jenny og Mathias i full sving hele kvelden, og klarte å få ut over femti hovedretter på under en halvtime – det er ikke noe alle «kokker for en kveld» klarer, så her er det flere enn undertegnende som ble imponert!
Gjestene så ut til å kose seg stort, både med maten og med fellesskapet, og det var mange som var imponert over konfirmantene som serverte både galant, og med sjarm. Andreas fikk til og med applaus når han takket for seg ved bordet sitt! Restaurantregningene ble betalt, og det ble tipset raust, så i netto kunne vi sende videre 10500 kr til fasteaksjonen fra denne kvelden.
Tusen takk til flinke konfirmanter for en flott innsats!!
Tekst og bilde: Jorunn Stokstad