Kirkene åpner igjen!

Etter to måneder kan kirkene i Ullensaker gradvis gjenoppta gudstjenester og andre aktiviteter, i tråd med regjeringens nye smittevernregler.

Regjeringen har nå åpnet for arrangementer med inntil 50 deltakere på offentlig sted dersom det legges til rette for minst 1 meter avstand mellom deltakerne. Det er en stor glede å kunne ønske velkommen til «vanlige» gudstjenester igjen, etter to måneder med nettgudstjenester.
 
De første gudstjenestene blir i Ullensaker og Jessheim kirke søndag 24. mai kl. 11.00. Fra pinse, 31. mai, følges opprinnelig gudstjenesteplan. Det er utarbeidet en bransjestandard som på best mulig måte skal ivareta smittevern.
 
Det innebærer at alle gudstjenestedeltakere blir registrert med navn og telefonnummer på en liste som makuleres etter 10 dager. Avstandskravet gjør at vi kan ha max. 50 deltakere i de største kirkene våre, Jessheim, Hovin og Ullensaker, noe færre i Furuset og Mogreina kirke. De som bor i samme husstand, kan sitte ved siden av hverandre. Vi oppfordrer folk til å passe spesielt på avstandskravet ved inngang, utgang og nattverd. Det blir foreløpig ikke tilbud om kirkekaffe eller kirkeskyss, og alle oppfordres til å bruke Antibac, og selvfølgelig holde seg hjemme hvis de ikke føler seg i form.
 
Kirkene har de siste månedene laget nettgudstjenester, og for de som ikke kan eller ønsker å delta i på gudstjenestene i kirkene, vil det også framover bli mulighet for å følge live streaming av en av gudstjenestene på menighetenes facebook-sider eller hjemmesider.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"