Sorggruppe

Har du mistet ektefelle, samboer eller kjæreste? Lever du med sorg og savn? Det kan være godt å komme sammen og snakke med andre i samme situasjon. Velkommen til en faglig ledet samtalegruppe for voksne (55+). Gruppen møtes 8 ganger.

På grunn av smittevern er oppstart av sorggruppen 17.november utsatt på ubestemt tid.

Men ta gjerne kontakt likevel dersom du ønsker å være med i gruppe. I påvente av at gruppen starter er det mulig å få individuelle samtaler med en prest eller diakon.

Informasjon om oppstart kommer senere.

Ta kontakt med Anna Spilling Isaksen eller Rita Kristoffersen dersom du har spørsmål eller ønsker individuell oppfølging!

Samtalegruppen består av opptil åtte personer og har to gruppeledere.

Pris: 250,- for hele gruppeløpet.

Tilbudet organiseres og ledes av diakoner i Den norske kirke, men det er ingen krav til menighetstilhørighet for å delta i gruppen. Man er velkommen uansett tro eller livssyn.

Du kan melde deg på ved å følge linken nederst på siden eller ta kontakt med Anna Spilling Isaksen (kontaktinfo under) for påmelding og evt. mer informasjon.

Hvis du melder deg på via lenken, velger du "aktiviteter" og "Hovin" som sokn. Merk at du ikke trenger å oppgi fullt fødselsnummer - det holder med de 6 første sifrene. Du får en bekreftelsesmail kort tid etter påmelding. Hvis du ikke får en slik mail, ta kontakt med oss på tlf. 63 94 40 20/e-post: hovin@ullensaker.kirkene.net

Sorggruppen møtes i kafeen i Jessheim kirke følgende tirsdager kl. 14-16:
17. november
1. desember
15. desember
5. januar
26. januar
9. februar
2. mars
23. mars

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"