"Livet etterpå" - samtalegrupper

Når man opplever dødsfall i nære relasjoner, kan det være godt å ha noen å snakke med om det som har skjedd og reaksjonene man kjenner på.

Menighetene i Ullensaker har tilbud om samtalegrupper til de som har mistet en av sine nærmeste i dødsfall.

En slik samtalegruppe består av ca. 6-8 personer og vil ha et omfang på 8-9 samlinger. Her møter du andre som er i en tilsvarende situasjon som deg. Gjennom gruppene ønsker vi at du skal få kunnskap om sorg og sorgreaksjoner, hjelp til å sortere utfordringene, mulighet til refleksjon og hjelp til å finne egen styrke og glimt av håp. Alle har sin måte å mestre situasjonen på, og vi tror at man kan lære av hverandres mestring. Alle vil få muligheten til å snakke om sin opplevelse og til å dele smerten, og man deler så mye eller så lite som man ønsker innenfor den tiden man har.

Vi serverer kaffe og te og noe å bite i.

Ønsker du å være med i samtalegruppe? Ta kontakt med diakon Anna Spilling for å høre hvilke sorggrupper vi har tilbud om nå. Dersom det er grunnlag for flere grupper, samordnes de ulike gruppene, slik at man kan finne den gruppen som passer best.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"