Utleie

Kløfta menighetssenter ligger rett ved Romerikssenteret og har gode lokaler for møtevirksomhet, kurs, dåp, bryllup, konfirmasjon, minnesamvær o.l.

Sentralt på Kløfta ligger menighetssenteret (Børserudveien 2). Der holder Ullensaker menighets stab til. I tillegg har vi trivelige lokaler som vi kan  tilby for møtevirksomhet, minnesamvær, dåp, konfirmasjon, bryllup, seminarer, kursvirksomhet m.m.

På menighetssenteret er det både en stor sal og en litt mindre sal/aktivitetsrom, samt et møterom. Kjøkkenet tilknyttet storsalen har dekketøy til bortimot 100 personer, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjølehjørne og fryseskap.

Ullensaker kirke er en av Norges mest brukte og ettertraktede konsertkirker.

Ta kontakt med administrativ leder Kaj-Werner Thommesen dersom du er interessert i å leie lokaler av oss, enten det gjelder kirken eller menighetssenteret.

På grunn av situasjonen med COVID-19 er maks antall personer i sal og hall 50 personer.  Søknad om leie av lokaler kan sendes på e-post til Ullensaker@ullensaker.kirkene.net.  Søknadskjema ligger under dokumenter.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"