Gudstjenester

I Ullensaker menighet feires det gudstjeneste nesten hver søndag. Hit kommer familier som skal døpe barn. Hit kommer eldre som kjenner seg knyttet til kirken. Hit kommer unge voksne som føler at kirken gir rom for deres liv, og hit kommer barn og unge som finner sin plass i gudstjenestefellesskapet.

Her skapes fellesskap på tvers av generasjoner og levde liv. Gudstjenesten er åpen for alle. Når kristne over hele verden samles til gudstjeneste på søndagen, følger vi en tradisjon som går helt tilbake til kirkens eldste tid. Her er pulsslaget i menighetenes liv å finne, hos oss og over hele verden.

Vi feirer en rekke ulike gudstjenester, og på de aller fleste er det både nattverd og dåp. Noen gudstjenester er spesielt tilrettelagt for de aller minste - og i noen gudstjenester har vi ekstra sang og musikk. Noen feirer vi utendørs, som friluftsgudstjenesten på høsten.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"