Agent for rettferdighet

”Agent for rettferdighet” er et trosopplæringsopplegg for 9-åringer med fokus på solidaritet. Gjennom aktiviteter, refleksjoner og fortelling ønsker vi å gi barna mulighet til å lære mer om rettferdighet, både lokalt og globalt. Vi ønsker også å utfordre dem til å være med å handle i kampen for rettferdighet - vi skal nemlig ut på et agentoppdrag!

Samlingen er i Ås arbeidskirke fredag 6, november (skolens plandag) kl. 8.30-15.30. Ved oppmøte får agentene utdelt et eget agentarmbånd, og ved dagens slutt deler vi ut diplom for utført Agentoppdrag.

Invitasjon er sendt i posten til alle 9-åringer som er medlem i Den norske kirke her i Kroer og Ås. Det er likevel viktig for oss å presisere at også barn som ikke er medlemmer er velkommen.

Påmelding:

For at vi skal kunne beregne både ledere, mat og aktiviteter, er det viktig at dere melder på barnet innen fristen søndag 1. november. Påmelding finner du her: https://secure2.mylabora.com/Påmelding?oid=deb80c25-5422-4072-aa12-78805da9909a&fid=7791b9e7-7876-4453-b20d-758cf1d43bb9

Vi ber dere om å si ifra om barnet har noen allergier, eller om det trengs annen form for tilrettelegging. Barna tar med seg drikkeflaske og lunsjmat og vil få mellommåltider av oss. Ta gjerne med innesko og sørg også for at barnet har med seg utetøy etter vær da vi skal være noe ute i løpet av dagen.

Vi gleder oss til å ta imot agentene!

Varme hilsener fra staben i Kroer og Ås

Agent for rettferdighet.png

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"