Babysang - Oppstart fredag 1. mars - Ås menighetshus

Babysang er et tilbud for de minste barna, sammen med en av foreldrene. Gjennom sang knyttes kontakt mellom foreldre og barn.

Det er kantor Anne Christine Pittet Grolid som arrangerer babysangen i Ås. Her er det lagt til rette for at de små deltar, men det er også et sosialt fellesskap for de voksne. Først synger vi ca. en halv time, deretter blir det tid til mat og prat. Vi har felles lunsj med brød, pålegg, te og kaffe. Tilbudet er for barn fra 0 til 1 år, sammen med mor eller far. Vi synger gamle og nye barnesanger, regler og rim.

Mulighet til å utrykke og utfolde seg

Musikk er et viktig stimuli for barn som man ikke kan begynne for tidlig med. Allerede i mors mage kan fosteret høre lyder og musikk. Puls og rytme er en del av fosterets omgivelser og foreldre oppfordres til å synge for sitt ufødte barn. I barnets oppvekst er det også viktig å presentere det for musikk. Den har betydning for barnets utvikling, idet musikken gir barnet auditive, sansemotoriske og kroppslige opplevelser. På samme tid er musikk en ramme hvor barnet får mulighet til å uttrykke og utfolde seg.

Sammen om noe

Det sosiale aspektet har en sentral rolle i babysangen. I musikken er man sammen om noe. Man deler en felles opplevelse. Man skaper noe sammen. Man leker og utforsker sammen. Musikk i seg selv handler i stor grad om samspill og kommunikasjon. Musikk og babysang gir derfor barn og foreldre et rom hvor de kan være sammen og bli bedre kjent. Samtidig får foreldrene mulighet til å lære sanger og regler som kan brukes i hjemmet. Noen blir mer fortrolige med å bruke stemmen og begynner å synge mer med barnet.

 

Vårens babysang starter fredag 1. mars, kl. 11-13. Deretter følger det 4 fredager med babysang - siste babysang er 29. mars. 

Babysang kurset inkludert lunsj koster kr. 300,- for deg og din baby! Påmelding gjøres ved å sende en e-post til: as.menighet@as.kommune.no

VELKOMMEN!!


                

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"