UNDER ÅPEN HIMMEL: BREIVOLL SØNDAG 13. SEPTEMBER

Søndag 13. september kl. 12 blir det igjen friluftsgudstjeneste på Breivoll. Nordby menighet inviterer (inntil 200) til gudstjeneste under åpen himmel. I en tid hvor så mange ting har sine begrensninger er det en glede å kunne invitere til fest på Breivoll slik vi startet med i fjor.

Det blir en stemningsfull gudstjeneste foran stabburet med barnekor og band. Nordby Kidsing synger og Øyvind Ridley Pihl med band spiller. Etter gudstjenesten er det mulig å få kjøpt seg noe å spise og drikke i gårdskafeen som drives av Breivolls venner. Grønt utvalg stiller også i år med stand og det blir muligheter for å være med på en quiz med fine premier.

Ta gjerne med noe å sitte på, da det ikke er stoler nok til alle. Ja, og ellers klær etter vær. Ved regn, sludd eller haglbyger har vi ingen plan B, dvs da avlyses arrangementet. (følg med på Facebook eller nettsiden om du er i tvil)

I forbindelse med denne gudstjenesten vil det ikke være noen påmelding. Den enkelte må likevel ved ankomst oppgi navn og telefonnummer, samt følge de smitteverntiltak som gjelder for arrangementer ellers i samfunnet.

Vi håper at mange tar turen til vakre Breivoll 13. september og satser på at dette skal bli en årlig tradisjon som man ikke bør gå glipp av.

 

Jan Kay Krystad, sokneprest.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"